Maatwerk voor de zakelijke klant

Op zoek naar een manier om duurzaam coronabeleid te voeren? Onze producten kunnen veel werk overnemen. Lees hier hoe wij kunnen helpen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bewust van Corona

Wie kunnen wij helpen?

Hoe kunnen wij helpen?

Producten met uw logo

Uw bedrijfslogo of naam op onze producten draagt bij aan uw duurzame coronabeleid. Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. U ontvangt een drukproef voor u de definitieve bestelling plaatst.

Alles voor uw gemak

Naast de uiterlijke vorm van de producten en de inhoud van de Blijf Bewust gevulde tas verzorgen wij ook de bezorging waar u wilt. De tassen worden op vakkundige manier verpakt en verzonden.

Prijsafspraken op maat

Ieder bedrijf is uniek. Daarom gaan wij graag in gesprek over specifieke wensen. Op basis van deze wensen leveren wij een offerte. Deze offerte bevat de afgesproken prijs en de levertijden van uw Blijf Bewust gevulde tas op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent.​

Blijf Bewust - gevulde tas op maat

Samen met u bepalen we de inhoud en het uiterlijk van de tas. Naast de gebruikelijke inhoud (zie shop) kan er bijvoorbeeld een fles wijn, een boek of een tijdschrift toegevoegd worden. Wij kunnen de tassen op locatie van de organisatie bezorgen maar ook bij de medewerkers thuis. Wij denken graag mee.

Draagtas katoen
Mondkapje
Handgel desinfectie

Neem vrijblijvend contact op